На Тернопільщини облаштують житловий будинок для воїнів АТО

1 хв читати

Облаштування багатоквартирного житлового будинку для учасників АТО ініціюють у Заліщиках Тернопільської області, – повідомляє “ProUkraine”.

За словами голови осередку «Європейської Солідарності» у Заліщицькій об’єднаній територіальній громаді Віталія Зварича, кілька років тому під реконструкцію уже було виготовлено проектно-кошторисну документацію й виділено 500 тис. грн для початку ремонтних робіт, однак, потім ці кошти забрали на інші потреби й робота так і не розпочалася. Він зазначає, що на балансі громади уже є приміщення, передбачене для цієї потреби, але воно потребує ремонту та значних фінансових вкладень. Передбачається, що будівлю можна переобладнати під 12 квартир для учасників АТО, які проживають у Заліщицькій громаді.

На Тернопільщини облаштують житловий будинок для воїнів АТО

«Це приміщення – будівля колишньої районної газети. Сьогодні воно у непридатному для використання стані. Потрібно провести заміну покрівлі, провести комунікації, облаштувати приміщення під житлові квартири. Саме тому, наша фракція «Європейська Солідарність» та команда у Заліщицькій громаді ініціює відновлення цієї ініціативи та звертаємося до депутатського корпусу Заліщицької міської ради, до міського голови підтримати наше звернення та вишукати можливість у місцевому бюджеті для початку робіт. Адже у нашій громаді є чимало учасників АТО, які потребують покращення житлових умов», – пояснює Віталій Зварич.

 

#ВіталійЗварич #ЄвропейськаСолідарність #АТО #житло #Тернопіль #Заліщики