«Родини Небесної Сотні» подякували Порошенку за підтримку

1 хв читати

ГО Родини «Небесної Сотні» подякувала п’ятому Президенту Петру Порошенку за те, що він продовжує відстоювати цінності, за які боролися учасники Революції Гідності.

Про це вони сказали під час зустрічі з Петром Порошенком: «З нагоди восьмої річниці Революції Гідності ми, ГО «Родини Небесної Сотні», хочемо подякувати за вашу боротьбу на Майдані. Всі ці вісім років ви підтримували і надавали допомогу родинам Героїв Небесної Сотні і учасникам Революції Гідності.

Ми хочемо подякувати вам за те, що ви не опускаєте руки, ви продовжуєте боротися, ви відстоюєте Україну, її інтеграцію в ЄС, за що стояли наші рідні захисники», – сказала вдова Героя Небесної Сотні Андрія Цепуна, Голова правління Громадської організації «Родини Небесної Сотні» Юлія Цепун.

Вона також вручила Порошенкові Подяку за щиру підтримку сімей Героїв Небесної Сотні та постраждалих учасників Революції Гідності, багаторічну співпрацю у сфері розвитку громадянського суспільства та з нагоди Дня гідності та Свободи.

«Для мене це насправді дуже цінно. Не віриться, що вже пройшло стільки років і з часів Помаранчевої революції, і з часів Революції Гідності», – відповів Петро Порошенко.