ДТЕК визнала, що не може обійтися без відключення світла на Київщині

1 хв читати

Якщо ми не будемо виконувати планові ремонтні роботи, то не зможемо попередити аварійні ситуації, а на час проведення робіт світло вимикають, – повідомив генеральний директор ДТЕК Київські регіональні електромережі Віталій Шайда.

Тож, на думку Шайди краще кілька годин потерпіти незручності, ніж пізніше аварія призведе до значно тривалішого відключення світла. Тривалість фактичної відсутності світла може бути різною, в залежності від складності робіт та інших технічних факторів, які спрогнозувати неможливо. У разі, якщо роботи вдалося заверши раніше, то світло обов’язково одразу ввімкнуть, – “турботливо” заспокоює жителів Київщини очільник компанії-монополіста.

До планових відключень керівник ДТЕК радить клієнтам готуватися заздалегідь та планувати свій день

Не дивлячись на відверто специфічну якість надання послуг, Віталій Шайда все ж таки заявляє, що “ДТЕК прагне стати еталоном клієнтоорієнтованості” та стверджує, що розуміють специфіку карантинних обмежень і те, що більшість клієнтів працюють вдома. А тому спеціалісти компанії намагаються якомога швидше виконати заплановану роботу і повернути світло мешканцям.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “ProUkraine” тут: https://t.me/proukraine_org_ua

#ВіталійШайда #ДТЕК #Київщина #НовиниКиївщини #монополіст #відключеннясвітла