У київській мечеті завтра відкриється центр вакцинації від COVID-19

1 хв читати

Завтра 23 листопада об 11:00 відбудеться відкриття центру вакцинації населення проти COVID-19 в мечеті Ар-Рахма, – повідомляє “ProUkraine” з посиланням на “Київський регіон”.

Вакцинуватися тут зможуть усі охочі віком від 18 років, а також підлітки віком 12+ за наявності в них усіх рутинних щеплень згідно з календарем профілактичних щеплень.

Вакцинацію від COVID-19 в Україні підтримують представники різних конфесій. Власним прикладом долучитися до вакцинації вірян вже закликали Верховний Архієпископ Києво-Галицький, Глава Української Греко-Католицької Церкви (УГКЦ) Святослав, Архімандрит Михайлівського Золотоверхого монастиря (Православна Церква України) Лаврентій.

Підписуйтеся на новини Telegram-каналу “ProUkraine” тут: https://t.me/proukraine_org_ua

Зробити щеплення від коронавірусної хвороби вірянам радять предстоятель Православної Церкви України Блаженніший Митрополит Епіфаній, Головний Рабин міста Києва Йонатан Бін’ямін Маркович, голова Ради Федерації єврейських громад в Україні Рабин Майєр Цві Стамблер та інші релігійні лідери.

Центр, який розташований у Києві за адресою вул. Лук’янівська, 46, працюватиме щодня з 9 до 16 години.

Раніше “Київський регіон” повідомляв, що 7 листопада в Києві відкрили центр вакцинації в Патріаршому соборі Воскресіння Христового Української греко-католицької церкви.

#Київ #центрвакцинації #COVID19 #мечетьАрРахма #вакцинація