Зірка серіалу “Гра престолів” відвідав книгарню у Києві

1 хв читати

Актор відомого на весь світ серіалу “Гра престолів” Джек Глісон під час свого першого візиту до України, відвідав книгарню “Сяйво книги”, – повідомили в telegram-каналі книгарні.

Під час зустрічі ми дізналися, що Джек, не тільки актор, а людина з великим серцем, який не став байдужим і разом з британськими волонтерами привіз пікап для Збройних Сил України!“, – йдеться у дописі.

Окрім того Джек Глісон зустрівся із шанувальниками у Київському академічному театрі юного глядача. Всі гроші будуть перераховані на ЗСУ. А ще зустрівся з гуртом Kalush та отримав він них у подарунок рожеву панамку.

Зірка серіалу "Гра престолів" відвідав книгарню у Києві

Коли у місті пролунала повітряна тривога, йому запропонували піти до укриття. На що актор відповів:

“Я не боюся. Якщо б ви запанікували, я б теж злякався, але мене надихає ваша стійкість, я захоплююсь вами. Я живу в Ірландії, де немає війни, але до мого народження там було багато війн і конфліктів, тому боляче дивитися як руйнуються будинки та гинуть люди.

Зірка серіалу "Гра престолів" відвідав книгарню у Києві

Джек Глісон не лише привіз пікап для військовослужбовців, а також виставив на аукціон статуетку короля Джоффрі Баратеона, якого зіграв у серіалі, щоб передати гроші на тепловізор, повідомили в КМДА.

Зірка серіалу "Гра престолів" відвідав книгарню у Києві

Джек Глісон – ірландський актор, відомий за своєю роллю Джоффрі Баратеона у серіалі HBO «Гра престолів».