На заводі Кока-Кола встановлено рекорд України

3 хвилини читати

Мільйон пляшок Coca-Cola, виготовлених на благодійність в Україні, зареєстровано в Національному Реєстрі Рекордів України, – повідомляє «Київський регіон».

Національний Реєстр Рекордів України підтвердив, що мільйон півторалітрових пляшок Coca-Cola зі спеціальною позначкою на етикетці «Для тебе», виготовлених на благодійність компанією «Кока-Кола Беверіджиз Україна», є найбільшою кількістю розливних напоїв, вироблених для доброчинності в Україні.

Більше у відео Євгена Цяпенка з місця реєстрації рекорду:

Рекорд офіційно внесено до Національного Реєстру Рекордів України. Він є частиною масштабної програми гуманітарної допомоги українцям від Системи Компаній Кока-Кола.

«Мільйон півторалітрових пляшок Coca-Cola «Для тебе» подарували родинам, які опинилися у скрутному становищі в Україні, зокрема в прифронтових громадах, і тим, кому довелося покинути свої домівки. Ми хотіли принести маленьку частинку свята, щоб потішити їх та нагадати, що ми ніколи про них не забуваємо.

Ми також хотіли б подякувати Українському Червоному Хресту, Карітас Україна, Благодійному фонду «МРІЯ» та Siobhan’s Trust, а також працівникам Кока-Кола, які допомогли зробити цей рекорд реальністю», – зазначив Андрій Бублик, директор з корпоративних зв’язків та сталого розвитку «Кока-Кола Беверіджиз Україна».

На заводі Кока-Кола встановлено рекорд України

«Соціально відповідальний бізнес в Україні у цей найважчий для суспільства час підтримує тих людей, які найбільше цього потребують, надає гуманітарну допомогу під час війни – саме так чинить Кока-Кола – її партія з мільйона пляшок визнана нами найбільшою в Україні партією напоїв, виготовленою спеціально з благодійною метою», – заявила керівниця Національного Реєстру Рекордів України

Лана Вєтрова.

ПАРТІЯ З МІЛЬЙОНА ПЛЯШОК Є НАЙБІЛЬШОЮ

В УКРАЇНІ ПАРТІЄЮ НАПОЇВ, ВИГОТОВЛЕНОЮ

СПЕЦІАЛЬНО З БЛАГОДІЙНОЮ МЕТОЮ – ЛАНА ВЄТРОВА

А експерт Національного Реєстру Рекордів України Віталій Зорін відзначив зразкову організацію підрахунку з боку компанії «Кока-Кола Беверіджиз Україна»: «У нас є всі дані аж до транспортних накладних на кожну фуру з благодійною продукцією. Тому цей мільйон пляшок зафіксовано як треба і таку організацію підрахунку ми будемо ставити за приклад  наступним рекордсменам».

На заводі Кока-Кола встановлено рекорд України

Представники Національного Реєстру Рекордів України були залучені з перших відвантажень продукції для благодійності. У нас система працює абсолютно прозоро і тому справді надавалася вся звітність і робота з експертами була побудова дуже ефективно і жодних проблем не виникало», – підкреслив у коментарі «Київському регіону» Андрій Бублик, директор з корпоративних зв’язків та сталого розвитку «Кока-Кола Беверіджиз Україна».

Починаючи з 24 лютого 2022 року, Система Компаній Кока-Кола спільно з Фундацією Кока-Кола виділили українцям благодійну допомогу на суму понад 35 млн доларів. Зокрема, 70 тисяч продуктових наборів з найнеобхіднішим базовим складом продуктів, 5 тис. постільних комплектів із теплими ковдрами, понад півсотні потужних електрогенераторів для освітніх, медичних, гуманітарних установ та закладів і 45 мобільних котелень, що працюють на газу та дизелі й зігрівають міста і села в зимовий період. Крім того, Кока-Кола відбудовує зруйнований дитячий садок у селі Богданівці Броварського району Київської області.

На заводі Кока-Кола встановлено рекорд України

#КиївськаОбласть #КокаКола #РекордУкраїни #Pro #Ukraine #ProUkraine