У Києві обговорили законодавчі ініціативи щодо використання відходів

1 хв читати

Ефективна робота в галузі поводження, утилізації та переробки відходів неможлива без тісної взаємодії усіх учасників цих процесів, – повідомляє Pro Ukraine.

За ініціативи Української асоціації альтернативних відновлюваних джерел енергії та інноваційних технологій відбулось засідання у форматі круглого столу за участі Народних депутатів України, представників Міністерства енергетики України та Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України, представників всесвітніх та українських громадських організацій, та представників бізнесу відповідної галузі.

ОБГОВОРЕННЯ ДАЛО ЗМОГУ ДОСТЕМЕННО ЗРОЗУМІТИ

ВСІМ УЧАСНИКАМ ПРІОРИТЕТНІ НАПРЯМКИ РОБОТИ

“Наша команда з задоволенням взяла участь в обговоренні пріоритетних напрямків, які дозволять покращити існуючий стан впровадження використання частки відходів, як відновлюваного палива в енергетиці, що як наслідок дасть змогу збільшити децентралізований енергоресурс територіальних громад, зміцнить енергонезалежність та енергобезпеку регіонів України”, – заявив Генеральний директор підприємства «Обухівміськвторресурси» Армен Полатьян.

Широкий спектр питань, що обговорювали, дав змогу достеменно зрозуміти всім учасникам пріоритетні напрямки роботи, інженерні та технологічні можливості, визначити об’єм ресурсної бази відходів як складової відновлювального палива, Законодавчі ініціативи щодо використання відходів як складової відновлюваного палива в економіці України.

У Києві обговорили законодавчі ініціативи щодо використання відходів

Ми продемонстрували відео про роботу нашого новітнього для українського ринку, обладнання, за допомогою якого ми якісно сортуємо, подрібнюємо та відокремлюємо необхідну сировину, – розповів Армен Полатьян.

У Києві обговорили законодавчі ініціативи щодо використання відходів
Редакція “Pro Ukraine” вітає ініціативу щодо подібного діалогу, адже це напряму сприяє поліпшенню екології нашої країни та раціональному використанню її ресурсів.